Kamille

Om Læsø

kort læsø

 

 

Læsø "Solskinsøen i Kattegat" dukkede op ad havet for første gang for ca. 5000 år siden. Undersøgelser viser, at øen så forsvandt igen i en rum tid, og man hører først om Læsø igen omkring vikingetiden. På et tidspunkt blev alle skovene på øen fældet for at skaffe brændsel til de mange saltsyderier på Rønnerne på sydsiden af Læsø. Dette medførte sandflugt på store dele af øen, hvilket naturen stadig bærer præg af. Den gode muld ligger den dag i dag begravet under strandsand fra nordkysten.

Læsø har næsten altid været beboet og har i dag et levende og gæstfrit samfund med den styrke, der også kendetegner en befolkning, der har levet og arbejdet i pagt med naturen i mange generationer. Lokalbefolkningen lever i dag af jomfruhummerfiskeri, saltsydning, landbrug, handel, håndværk og turisme.

Efter 90 min behagelig sejlads fra Frederikshavn anløber Læsøfærgen Vesterø Havn på Læsø, hvor ferien starter. Øen har, med sine 118 km2 og kun ca. 1800 fastboende, højt til himlen og masser af plads på alle årstider.
Ikke at forglemme har øen Danmarks højeste antal solskinstimer.
Så kære gæster, I skal være hjertelig velkomne her hos Team Læsø, øens eneste lokalejede udlejningsbureau. Vi lever og arbejder på øen, og vi har et indgående kendskab til hvert enkelt feriehus.
Vores lille Team står altid klar med råd og vejledning til den allerbedste ferieoplevelse på Læsø.
 

Team Læsø Feriehusudlejning

Her hos Team Læsø udlejer vi feriehuse for enhver smag året rundt. Husene er fordelt over hele øen. Vi har alle prisklasser, og der er altid sammenhæng mellem pris og kvalitet. I kan finde lige det feriehus, som passer til jeres ønsker og behov, og booke det direkte online. Ved spørgsmål er I altid meget velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller personligt her på kontoret.

Vi glæder os til at byde jer velkommen hos Team Læsø.

Kontakt os

Team Læsø Feriehusudlejning
Læsø Feriehuse ApS
Vesterø Havnegade 33
DK-9940 Læsø
tlf.: +45 98499217
E-mail: ferie@teamlaesoe.dk
Persondatapolitik