Last minute

Spar 20% på feriehuset nu, hvis kufferten er pakket! (C og D sæson). Her finder du de aktuelle tilbud. De nævnte datoer er første mulige ankomst. Tjek ferieboligens kalender for at se tilbud ved senere ankomster.

 

Læsø Last minute

Selvfølgelig skal I en tur til Læsø. Hører I til gruppen, der har svært ved at planlægge ferie, eller har I bare lyst til at være spontane og booke et skønt feriehus, når det er billigt?

Vi har et stort udvalg af feriehuse, der kan bookes nu og her, og ferien bliver sjældent dårligere ved at tage en frisk beslutning.

Der er rigtig meget at give sig til på Læsø - ikke mindst uden for højsæsonen. Netop på dette tidspunkt oplever man for alvor den ro og stilhed, som kendetegner en ø med masser af plads, og hvor den fantastiske smukke og varierede natur dominerer og fascinerer. En tur til stranden, måske Kongestranden, Danzigmann, Stokken eller turen rundt Bløden Hale. - Tag fiskestangen med, der kan fanges både pighvar, havørred og skrubber langs kysten. – En tur i Læsø Klitplantage, hvor det næsten hele sensommeren og efteråret er muligt at plukke kantareller og andre svampe. – Mulighederne er mange.

Læsø jomfruhummerfiskeri

Læsø er jo verdenskendt for sin fangst og eksport af jomfruhummere, og det er også en oplevelse at besøge havnene, hvor jomfruhummerne landes efter nattens fiskeri, og hvor fiskehandlerne lokker med de lækreste friske fisk. Nyd en portion hummere sammen med familien i feriehuset, måske med et drys Læsø Sydesalt, eller besøg øens restauranter, hvor man ofte får serveret en lækker skaldyrsmenu. Det er altid skønt at afslutte en god feriedag rundt spisebordet med lokale råvarer garneret med et strejf af sommerhusatmosfære . - Tag bare en frisk beslutning!