Praktisk info

Der er dynetæpper og hovedpuder til det antal sengepladser, der er nævnt i katalogmaterialet, men medbring selv dyne- og pudebetræk. Medbring selv ting, som karklude og viskestykker, opvaskemiddel og eventuelt et universal rengøringsmiddel. Skal der bruges bestemte rengøringsprodukter i huset til f.eks. gulvvask af naturgulve og lign. vil produktet forefindes i feriehuset.

Det er en god ide at medbringe strandtæpper. Læsø er "Solskinsøen i Kattegat". Skulle det, stik imod al forventning, blive "dansk sommer" så forøger et sæt regntøj chancen for alligevel at få nogle gode oplevelser trods vejrforandringer. En lun sweater til aftenskumringen på terrassen er også med til at forlænge den gode dag.

Foruden lejepriserne på de enkelte huse skal der, såfremt intet andet er angivet, påregnes et forbrug på kr. 3,- pr. KW samt kr. 22,- pr. tællertal for de huse med oliefyr. Forbruget afregnes hos Team Læsø på afrejsedagen.

Sengelinnedpakker incl. lagen og 2 håndklæder kan bestilles og lejes hos Team Læsø kr. 120,- pr. sæt.

Ved medbringning af husdyr må der ligeledes påregnes et gebyr på kr. 200,-

(Obs: Husdyr må Ikke efterlades alene i huset)

Gebyr for eftersending af glemt tøj m.m. kr. 150,-+ porto.

Rengøring

Hvis I selv vælger at rengøre jeres feriehus, er her et par retningslinjer:
Der tørres støv af på pynteting borde osv. Der støvsuges overalt og vaskes gulv. Vinduerne indvendig pudses for børnefingre og hundesnuder. Alle senge fejes af og eller støvsuges for sand, dynerne rystes. Badeværelse og køkken rengøres grundigt, og køleskabet og ovn vaskes af. Der fejes på terrasserne udvendig for sten, strandskaller og lignende. 

Uanset om lejer selv gør rent eller bestiller Team Læsø til dette, skal husets grill rengøres af lejer. Team Læsø forbeholder sig retten til at sende en regning for rengøring af grill, såfremt dette ikke er i orden v. afrejse. 

Hvis I ikke selv ønsker at rengøre feriehuset, kan I tilkøbe slutrengøring gennem Team Læsøs hjemmeside. Slutrengøring skal altid tilvælges samtidigt med booking af det ønskede sommerhus.

Priser for rengøring:

Huse under 60 m2:
kr. 700,-

Huse på 61 - 99 m2:
kr. 800,-

Huse på 100 m2 - 149 m2:
kr. 900,-

Huse med spa og sauna, 2 bad/toilet, anneks eller 2 plan:
kr. 900,-

Huse fra 150 m2:
kr. 1150,-

Sådan efterlader du huset ved betalt rengøring:

Feriehuset efterlades i opryddet stand.

Køleskab tømmes for madvarer.

Toiletkumme rengøres.

Alt affald fjernes, dvs. alle affaldsspande i køkken og badeværelse tømmes.

Renovation

Der er indført affaldssortering på Læsø. Der afhentes madaffald/restaffald på lige uger (hver 2. uge) og plast/metal/papir/pap på ulige uger (hver 4. uge).
Det er meget vigtigt at affaldet sorteres korrekt. Glas og flasker skal man selv aflevere i containerne, der er opstillet på genbrugspladsen og rundt på øen.