Miniferie

På denne side har du mulighed for at booke ophold på 3 nætter (enkelte huse 2 nætter) - dog ikke i højsæsonen.
Vælg feriehuset og indtast den ønskede ankomstdato i søgeboksen, der kommer frem til højre. Bemærk at du kan tilkøbe Greenfee og Kurbilletter med rabat, samtidigt med booking.

Miniferie på Læsø - kom helt ned i gear

Måske går du rundt i en travl og stressende hverdag, og har du brug for at komme lidt ned i gear? Det kan være, at dig og din familie, partner eller ven/veninde kunne bruge en miniferie på Læsø? Læsø er kendt for sin skønne natur og rolige omgivelser. Der er rig mulighed for at komme helt ned i gear og bare have en hyggelig og afslappende weekend. På øen finder du også kurstedet Læsø Kur, hvor I kan opleve wellness i højeste klasse med forskellige typer af behandlinger. I kan også besøge Læsø Saltsyderi, hvor I kan opleve produktionen af den velkendte salt. Eller I kan gå en tur på stranden og opleve den rå og vilde natur. 

Går turen til denne herlige ø, er der god mulighed for at finde et skønt hus til opholdet. Her på siden kan du booke et ophold på 3 nætter (enkelte huse 2 nætter) - dog ikke i højsæsonen.

Alt du skal gøre er at vælge feriehuset og indtaste den ønskede ankomstdato i søgefeltet, der kommer frem til højre. Vi gør opmærksom på, du kan tilkøbe Greenfree og Kurbilletter med rabat samtidig med en booking.   

Ønsker du at opholde dig på læsø i mere end 3 dage, kan du leje sommerhuse i en længere periode. Du finder udvalget her

Udlejning af sommerhuse på Læsø

Har du og familien brug for mere tid end en enkelt weekend på Læsø, så udlejer vi hos Team Læsø også sommerhuse fordelt rundt på øen. Gå ind på siden her og find et hyggeligt hus, som, du synes, kunne danne rammerne for den perfekte ferie for jer. Der er et stort udvalg af forskellige huse til udlejning, så er du til et med havudsigt, et hvor husdyr er tilladt eller et hvor der er internet? Uanset hvad, så finder du det hos os. 

Har du brug for hjælp til at finde det ideelle hus, så kontakt os på telefon, mail eller ved personligt fremmøde ved vores kontor på Læsø. Vi holder åbent året rundt og står altid klar til at hjælpe.