lille

Om os

Vi er Læsøs eneste lokalejede udlejningsbureau.

Vi udlejer omkring 100 sommerhuse over hele øen, og det er en stor fornøjelse for os, hver gang vi finder det helt rigtige sommerhus til vores gæster.

Vi tilbyder sommerhuse med den smukkeste havudsigt og huse beliggende midt i Læsøs unikke natur. Vi tilbyder også huse midt i de hyggelige havnebyer Vesterø og Østerby. Tæt på øens "hovedstad" Byrum, hvor du er tæt på Rønnerne, har vi dejlige sommerhuse med en rigtig fin beliggenhed.

Hos os er kundeservice i højsædet. Når du kontakter kontoret, er du altid sikret en personlig service af et personale, der har et indgående kendskab til de enkelte sommerhuse og Læsø, som helhed. Dette sikrer dig en optimal service både før, under og efter dit ophold.

Vi brænder for det vi laver, og det er en stor glæde for os, at rigtigt mange af vore gæster vender tilbage år efter år.

Vi har åbent hele året rundt, og skulle der opstå problemer, når du er på ferie, kan du altid kontakte os.

Velkommen til Team Læsø Ferieudlejning.

Mette Hvirring Jensen

Indehaver

Team Læsø Feriehusudlejning

Her hos Team Læsø udlejer vi feriehuse for enhver smag året rundt. Husene er fordelt over hele øen. Vi har alle prisklasser, og der er altid sammenhæng mellem pris og kvalitet. I kan finde lige det feriehus, som passer til jeres ønsker og behov, og booke det direkte online. Ved spørgsmål er I altid meget velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller personligt her på kontoret.

Vi glæder os til at byde jer velkommen hos Team Læsø.

Kontakt os

Team Læsø Feriehusudlejning
Læsø Feriehuse ApS
Vesterø Havnegade 33
DK-9940 Læsø
tlf.: +45 98499217
E-mail: ferie@teamlaesoe.dk
Persondatapolitik