Teamlaesoepractic

Praktisk info

Der er dynetæpper og hovedpuder til det antal sengepladser, der er nævnt i katalogmaterialet, men medbring selv dyne- og pudebetræk. Medbring selv ting, som karklude og viskestykker, opvaskemiddel og eventuelt et universal rengøringsmiddel. Skal der bruges bestemte rengøringsprodukter i huset til f.eks. gulvvask af naturgulve og lign. vil produktet forefindes i feriehuset. 

Det er en god ide at medbringe strandtæpper. Læsø er "Solskinsøen i Kattegat". Skulle det, stik imod al forventning, blive "dansk sommer" så forøger et sæt regntøj chancen for alligevel at få nogle gode oplevelser trods vejrforandringer. En lun sweater til aftenskumringen på terrassen er også med til at forlænge den gode dag.

Foruden lejepriserne på de enkelte huse skal der, såfremt intet andet er angivet, påregnes et forbrug på kr. 3,- pr. KW samt kr. 22,- pr. tællertal for de huse med oliefyr. Forbruget afregnes hos Team Læsø på afrejsedagen.

Sengelinnedpakker incl. lagen og 2 håndklæder kan bestilles og lejes hos Team Læsø kr. 120,- pr. sæt.

Ved medbringning af husdyr må der ligeledes påregnes et gebyr på kr. 200,-

( Obs: Husdyr må Ikke efterlades alene i huset)

Gebyr for eftersending af glemt tøj m.m. kr. 150,-+ porto.
 

RENGØRING

Hvis I selv vælger at rengøre jeres feriehus, er her et par retningslinjer:
Der tørres støv af på pynteting borde osv. Der støvsuges overalt og vaskes gulv.  Vinduerne indvendig pudses for børnefingre og hundesnuder. Alle senge fejes af og eller støvsuges for sand, dynerne rystes. Badeværelse og køkken rengøres grundigt og køleskabet og ovn vaskes af. Der fejes på terrasserne udvendig for sten, strandskaller og lignende.

Hvis I ikke selv ønsker at rengøre feriehuset, kan I tilkøbe slutrengøring gennem Team Læsøs hjemmeside. Slutrengøring skal altid tilvælges samtidigt med booking af det ønskede sommerhus.Priser for rengøring:

Huse under 60 m2:
kr. 700,-

Huse på 61 - 99 m2:
kr. 800,-

Huse på 100 m2 - 149 m2:
kr. 900,-

Huse med spa og sauna, 2 bad/toilet, anneks eller 2 plan:
kr. 900,-

Huse fra 150 m2:
kr. 1150,-

Sådan efterlader du huset ved betalt rengøring:

Feriehuset efterlades i opryddet stand. 

Køleskab tømmes for madvarer.

Toiletkumme rengøres.

Alt affald fjernes, dvs. alle affaldsspande i køkken og badeværelse tømmes.

 

RENOVATION

Der bliver afhentet husholdningsaffald ved hvert enkelt sommerhus en gang ugentligt hele året.

Team Læsø Feriehusudlejning

Her hos Team Læsø udlejer vi feriehuse for enhver smag året rundt. Husene er fordelt over hele øen. Vi har alle prisklasser, og der er altid sammenhæng mellem pris og kvalitet. I kan finde lige det feriehus, som passer til jeres ønsker og behov, og booke det direkte online. Ved spørgsmål er I altid meget velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller personligt her på kontoret.

Vi glæder os til at byde jer velkommen hos Team Læsø.

Kontakt os

Team Læsø Feriehusudlejning
Læsø Feriehuse ApS
Vesterø Havnegade 33
DK-9940 Læsø
tlf.: +45 98499217
E-mail: ferie@teamlaesoe.dk
Persondatapolitik