Læsø Kur

Læsø Kur - Tilkøb entrébilletter ved booking af sommerhus og få rabat.

Læsø Kur er historien om det moderne nordiske kurbad i den tidligere Vesterø Havnekirke, og om bade og behandlinger, der er baseret på det salt som Læsø er berømt for. Her kan du forkæle dig selv, og dem du holder af med en oplevelse for krop og sjæl. Du får ny energi fra stimulerende saltbade og en stærk velværefølelse af vores egenudviklede kurbehandlinger. 

Forkæl dig selv med en tur i Læsø Kur

Trænger du eller en du holder af til lidt selvforkælelse? Genskab roen og balancen i din hverdag med et besøg hos Læsø Kur. Her kan du få de mest afslappende wellness behandlinger. Det kan være en god ide at booke tid på forhånd - og gerne i god tid. Du kan bestille din tid online her.   

Læsø Kur er historien om det moderne nordiske kurbad i den tidligere Vesterø Havnekirke og om bade og behandlinger. Kurbadet har eksisteret siden 2008, og deres behandlinger er baseret på det lokale salt fra Læsø. Du kan forkæle dig selv, og dem du holder af med en oplevelse for krop og sjæl. Du får ny energi fra stimulerende saltbade og en stærk velværefølelse af kurbadets egenudviklede kurbehandlinger. Bliver du varm indeni ved tanken om en hyggelig spa dag sammen med din familie eller dine venner, så kom og bliv betaget af Læsø Kurs smukke rammer og oplev udsigten fra kirketårnet. Du kan nyde forskellige kurbade og behandlinger, som kan sammensættes efter dit eget ønske.

Ønsker du et ophold hos Læsø Kur, og har du booket din feriebolig gennem Team Læsø? Så får du rabat på din kurbillet. Så nu er der ingen undskyldning for lidt selvforkælelse. Læsø Kur kan tilbyde mange forskellige behandlinger, der er gode for krop og sjæl.    

Det kan være at ferien har budt på mange fysiske oplevelser, og derfor er din krop lidt øm. Hos Læsø Kur er det muligt at få en god omgang massage, som kan løsne op i de ømme muskler. Det kan være, at du trænger til en lækker ansigtsbehandling, bodyscrub eller aroma-terapi. Uanset hvilken form for velvære, der vil gøre dig og din krop godt - så kan du du uden tvivl finde den hos Læsø Kur. Læs mere om alle de mange lækre behandlinger her.