Teamlaesoecontact

Om os

Vi er Læsø’s eneste lokalejede udlejningsbureau.

Vi tilbyder feriehuse med den smukkeste havudsigt og huse beliggende midt i Læsø's enestående natur. Vi tilbyder også huse midt i de hyggelige havnebyer Vesterø og Østerby. Tæt på øens "hovedstad" Byrum, hvor man befinder sig tæt på Rønnerne, har vi fine feriehuse med rigtig dejlig beliggenhed.

Vi udlejer omkring 100 feriehuse fordelt på hele øen, og det er en stor glæde for os, hver gang vi finder det helt rigtige feriehus til vores gæster.

Hos os er kundeservice altid i højsædet. Ved henvendelse på kontoret er I altid sikret en personlig betjening af et personale, som har et indgående kendskab til de enkelte feriehuse og Læsø, som helhed. Dette sikrer jer en optimal service både før, under og efter jeres ophold.

Vi brænder for det, vi laver, og det kan vores gæster mærke. Derfor har vi også rigtig mange gæster, som vender tilbage år efter år.

Vi har åbent hele året rundt, og skulle der mod forventning opstå problemer, når I er her på ferie, kan I altid få kontakt til os.

Så hjertelig velkommen til Team Læsø Feriehusudlejning.

Mette Hvirring Jensen

Indehaver

 

Team Læsø Feriehusudlejning

Her hos Team Læsø udlejer vi feriehuse for enhver smag året rundt. Husene er fordelt over hele øen. Vi har alle prisklasser, og der er altid sammenhæng mellem pris og kvalitet. I kan finde lige det feriehus, som passer til jeres ønsker og behov, og booke det direkte online. Ved spørgsmål er I altid meget velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller personligt her på kontoret.

Vi glæder os til at byde jer velkommen hos Team Læsø.

Kontakt os

Team Læsø Feriehusudlejning
Læsø Feriehuse ApS
Vesterø Havnegade 33
DK-9940 Læsø
tlf.: +45 98499217
E-mail: ferie@teamlaesoe.dk
Persondatapolitik