Teamlaesoecontact

Om os

Vi er Læsø’s eneste lokalejede udlejningsbureau.

Vi tilbyder feriehuse med den smukkeste havudsigt og huse beliggende midt i Læsø's enestående natur. Vi tilbyder også huse tæt på og midt i de hyggelige havnebyer Vesterø og Østerby. Tæt på øens "hovedstad" Byrum, har vi fine feriehuse med dejlig beliggenhed, og som noget relativt nyt udlejer vi golfhytter beliggende naturskønt i Nordmarken ved Læsø Golfbane.

Vi udlejer omkring 100 feriehuse fordelt på hele øen, og det er en stor glæde for os, hver gang vi finder det helt rigtige feriehus til vores gæster. Derfor står vi altid klar til at hjælpe med at finde netop det feriehus, der passer til jeres ønsker og behov.

Hos os er kundeservice i højsædet. Ved henvendelse på kontoret er I altid sikret en personlig betjening af et personale, som har et indgående kendskab til de enkelte feriehuse og Læsø, som helhed. Dette sikrer jer en optimal service både før, under og efter jeres ophold.

Vi brænder for det, vi laver, og det kan vores gæster mærke. Derfor har vi også rigtig mange gæster, som vender tilbage år efter år.

Hos Team Læsø mener vi, at gode oplevelser skal deles med så mange, som overhovedet muligt. Derfor deler vi med glæde ud af vores lokalviden.

Vi har åbent hele året rundt, og skulle der mod forventning opstå problemer, når I er her på ferie, kan I altid få kontakt til os.

Så hjertelig velkommen til Team Læsø Feriehusudlejning.

Mette Hvirring Jensen

Indehaver

 

Team Læsø Feriehusudlejning

Her hos Team Læsø udlejer vi feriehuse for enhver smag året rundt. Husene er fordelt over hele øen. Vi har alle prisklasser, og der er altid sammenhæng mellem pris og kvalitet. I kan finde lige det feriehus, som passer til jeres ønsker og behov, og booke det direkte online. Ved spørgsmål er I altid velkommen til at sende en mail til ferie@teamlaesoe.dk eller ringe på tlf. 98 49 92 17.

Vi glæder os til at byde jer velkommen hos Team Læsø.

Kontakt os

Team Læsø Feriehusudlejning
Læsø Feriehuse ApS
Vesterø Havnegade 33
DK-9940 Læsø
tlf.: +45 9849 9217
E-mail: ferie@teamlaesoe.dk