Teamlaesoecontact

Om os

Vi er Læsø’s eneste lokale udlejningsbureau. Vi tilbyder feriehuse med den smukkeste udsigt ud over Kattegat, beliggenhed midt i naturen i skovens dybe stille ro, vi har huse tæt på de hyggelige byer og havnene i Vesterø og Østerby.

Vi udlejer omkring 90 dejlige feriehuse fordelt på hele øen – og vi kender personligt hvert eneste feriehus. Hos Team Læsø sætter vi en stor ære i, at finde det helt rigtige feriehus til vores gæster- Derfor står vi altid klar til at hjælpe med, at finde netop det feriehus, der passer til jeres ønsker og behov.

Hos os er kundeservice i højsædet, ved henvendelse på kontoret er I sikret en personlig betjening af et personale, som kender de enkelte feriehuse og øen. Dette sikrer jer en optimal service både før, under og efter jeres ophold.

Vi brænder for det, vi laver, og det kan vores gæster mærke. Derfor har vi også rigtig mange gæster, som vender tilbage år efter år.

Hos Team Læsø mener vi at gode oplevelser skal deles med hinanden – og med stort kendskab til øens mange mulighederne, deler vi gerne ud af vores viden.

Vi har åbent hele året rundt, og skulle der mod forventning opstå problemer, når I er på ferie, kan I altid få kontakt med os.

Så hjertelig velkommen til Team Læsø Feriehusudlejning.

Team Læsø Feriehusudlejning

Her hos Team Læsø udlejer vi feriehuse for enhver smag, året rundt. Husene er fordelt over hele øen. Vi har alle prisklasser og der er altid sammenhæng mellem pris og kvalitet. Du kan finde lige det feriehus som passer til Jeres ønsker og behov, og booke det direkte online. Ved spørgsmål er du altid velkommen til at sende en mail til ferie@teamlaesoe.dk eller ringe på tlf. 98 49 92 17.

Vi glæder os til at byde Jer velkommen hos Team Læsø.

Kontakt os

Team Læsø Feriehusudlejning
Vesterø Havnegade 33
DK-9940 Læsø
tlf.: +45 9849 9217
E-mail: ferie@teamlaesoe.dk