Kamille

Om Læsø

kort læsø

 

 

Læsø Kattegats perle dukkede op af havet for første gang for ca. 4000 år siden. Øen forsvandt imidlertid under vand en rum tid og vi hører så først til Læsø igen omkring vikingetiden.

Læsø har altid været beboet og emmer af skæbne, historie og masser af dejlige ferieoplevelser forude.
 
Efter 90 min. behagelig sejlads fra Frederikshavn, anløber Læsøfærgerne "Margrethe d. 1." og "Ane" Kattegats perle.
Læsø har med sine 114 km2 og kun knap 1900 fastboende, rigelig plads til sine gæster der er mere end velkomne på alle årstider.
 
Læsø består i dag af et levende, velfungerende og gæstfrit samfund. Med den styrke der kendetegner et folk der har arbejdet i og med naturen gennem mange , mange generationer. Læsøs egen befolkning lever af jomfruhummerfiskeri, landbrug, minkavl, handel og turisme. Læsø kommune www.laesoe.dk 
 
Så kære gæster, rigtig hjertelig velkommen til Team Læsø Feriehusudlejning. For at Jeres ferie skal gå så nemt som muligt er vores team klar med råd og vejledning.

Team Læsø Feriehusudlejning

Her hos Team Læsø udlejer vi feriehuse for enhver smag, året rundt. Husene er fordelt over hele øen. Vi har alle prisklasser og der er altid sammenhæng mellem pris og kvalitet. Du kan finde lige det feriehus som passer til Jeres ønsker og behov, og booke det direkte online. Ved spørgsmål er du altid velkommen til at sende en mail til ferie@teamlaesoe.dk eller ringe på tlf. 98 49 92 17.

Vi glæder os til at byde Jer velkommen hos Team Læsø.

Kontakt os

Team Læsø Feriehusudlejning
Vesterø Havnegade 33
DK-9940 Læsø
tlf.: +45 9849 9217
E-mail: ferie@teamlaesoe.dk