Golf- og familieferier

Forsidebillede - golfferie

Få alle tiders oplevelse på Læsø Seaside Golfbane. Tag golfrunderne midt i Læsø's fantastiske natur og nyd den smukke havudsigt, som denne unikke golfbane har at byde på. Er du golfspiller, kan du booke Greenfee og overnatning i golfhytte online her under dette link.

Er du ikke så interesseret i golf, men ønsker at bo i de skønneste omgivelser kun 100m fra kysten, så har du muligheden for at leje en hytte til 3-5 pers.i dobbelthus indeholdende 1 værelse m. 1,1/2 soveplads, 1 værelse med 2 gode senge, stue m. dobbelt sovesofa, bad og toilet og funktionelt køkken. Der er TV i alle husene. Er man 2 familier kan der lejes 1 dobbelthus. 

Team Læsø Feriehusudlejning

Her hos Team Læsø udlejer vi feriehuse for enhver smag året rundt. Husene er fordelt over hele øen. Vi har alle prisklasser, og der er altid sammenhæng mellem pris og kvalitet. I kan finde lige det feriehus, som passer til jeres ønsker og behov, og booke det direkte online. Ved spørgsmål er I altid velkommen til at sende en mail til ferie@teamlaesoe.dk eller ringe på tlf. 98 49 92 17.

Vi glæder os til at byde jer velkommen hos Team Læsø.

Kontakt os

Team Læsø Feriehusudlejning
Læsø Feriehuse ApS
Vesterø Havnegade 33
DK-9940 Læsø
tlf.: +45 9849 9217
E-mail: ferie@teamlaesoe.dk